Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Agnes Van Avesaath vs D Van Den Berg Daalen Meijer
Werk & Geld

D Van Den Berg Daalen Meijer 82.15 Punten

Binnen Werk en Geld scoort D Van den berg Daalen Meijer 82.15 punten ten opzichte van Agnes Van avesaath. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen D Van den berg Daalen Meijer en Agnes Van avesaath.

In de Werk en Geld categorie heeft D Van den berg Daalen Meijer met ruim 81.95 punten heeft gewonnnen van Agnes Van avesaath.
Persoonlijke Vaardigheden

Agnes Van Avesaath 50.51 Punten

Agnes Van avesaath scoort 50.51 punten in relatie tot D Van den berg Daalen Meijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

D Van Den Berg Daalen Meijer 51.88 Punten

D Van den berg Daalen Meijer scoort 51.88 punten in relatie tot Agnes Van avesaath in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.37 punten verschil scoort D Van den berg Daalen Meijer net iets beter dan Agnes Van avesaath in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

D Van Den Berg Daalen Meijer 30.13 Punten

D Van den berg Daalen Meijer scoort 30.13 punten in relatie tot Agnes Van avesaath in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen D Van den berg Daalen Meijer en Agnes Van avesaath zijn.
Met een verschil van 26.97 punten scoort Agnes Van avesaath slechter dan D Van den berg Daalen Meijer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: