Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alex Vandergeer Rotterdam vs Nico Vanhensbergen Tiel
Werk & Geld

Nico Vanhensbergen Tiel 47.36 Punten

Nico Vanhensbergen Tiel scoort 47.36 punten op financiel gebied in relatie tot Alex Vandergeer Rotterdam. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Nico Vanhensbergen Tiel en Alex Vandergeer Rotterdam.

Met een verschil van 31.74 punten is Alex Vandergeer Rotterdam de ten opzicht van Nico Vanhensbergen Tiel de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Alex Vandergeer Rotterdam 49.06 Punten

Alex Vandergeer Rotterdam scoort 49.06 punten in relatie tot Nico Vanhensbergen Tiel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nico Vanhensbergen Tiel 9.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nico Vanhensbergen Tiel 9.95 punten in relatie tot Alex Vandergeer Rotterdam. Het aantal van 9.95 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 39.11 punten is Alex Vandergeer Rotterdam de ten opzicht van Nico Vanhensbergen Tiel de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Nico Vanhensbergen Tiel 59.21 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Nico Vanhensbergen Tiel 59.21 punten in relatie tot Alex Vandergeer Rotterdam. De aantrekkingskracht tussen Nico Vanhensbergen Tiel en Alex Vandergeer Rotterdam is sterk.
Met 6.36 punten verschil scoort Alex Vandergeer Rotterdam net iets beter dan Nico Vanhensbergen Tiel op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: