Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bj Rn Ramadhin vs Kim Van Nieuwenhuizen Amersfoort
Werk & Geld

Kim Van Nieuwenhuizen Amersfoort 48.89 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort en Bj rn Ramadhin. Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort scoort 48.89 punten op financiel gebied in relatie tot Bj rn Ramadhin.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort de leiding geeft over Bj rn Ramadhin. Met een verschil van 40.41 punten is Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort de ten opzicht van Bj rn Ramadhin de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bj Rn Ramadhin 69.96 Punten

Bj rn Ramadhin scoort 69.96 punten in relatie tot Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kim Van Nieuwenhuizen Amersfoort 23.24 Punten

Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort scoort 23.24 punten in relatie tot Bj rn Ramadhin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.72 punten is Bj rn Ramadhin ten opzichte van Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kim Van Nieuwenhuizen Amersfoort 71.81 Punten

Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort scoort 71.81 punten in relatie tot Bj rn Ramadhin in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort en Bj rn Ramadhin.
Met een verschil van 36.19 punten verliest Bj rn Ramadhin van Kim Van nieuwenhuizen Amersfoort in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: