Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Budgetbeheer Limburg Maastricht vs Jooske Timmermans
Werk & Geld

Jooske Timmermans 24.35 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jooske Timmermans en budgetbeheer Limburg Maastricht zijn. Jooske Timmermans scoort namelijk 24.35 punten in relatie tot budgetbeheer Limburg Maastricht in de categorie Werk en Geld.

Met 22.49 punten scoort budgetbeheer Limburg Maastricht minder dan Jooske Timmermans op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Budgetbeheer Limburg Maastricht 74.97 Punten

budgetbeheer Limburg Maastricht scoort 74.97 punten in relatie tot Jooske Timmermans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jooske Timmermans 38.77 Punten

Jooske Timmermans scoort 38.77 punten in relatie tot budgetbeheer Limburg Maastricht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 36.2 punten is budgetbeheer Limburg Maastricht de ten opzicht van Jooske Timmermans de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jooske Timmermans 20.27 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Jooske Timmermans 20.27 punten in relatie tot budgetbeheer Limburg Maastricht. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Jooske Timmermans en budgetbeheer Limburg Maastricht, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft budgetbeheer Limburg Maastricht met maaar 9.42 punten verschil, net gewonnnen van Jooske Timmermans.
Bekijk ook de Combats tussen: