Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Caroline Smet Beveren Waes vs Sowdagar Taekema
Werk & Geld

Sowdagar Taekema 19.8 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Sowdagar Taekema 19.8 punten in relatie tot Caroline smet beveren waes. 19.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Sowdagar Taekema en Caroline smet beveren waes zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.43 punten is Caroline smet beveren waes de ten opzicht van Sowdagar Taekema in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sowdagar Taekema de werknemer is van Caroline smet beveren waes.
Persoonlijke Vaardigheden

Caroline Smet Beveren Waes 69.97 Punten

Caroline smet beveren waes scoort 69.97 punten in relatie tot Sowdagar Taekema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sowdagar Taekema 69.22 Punten

Sowdagar Taekema scoort 69.22 punten in relatie tot Caroline smet beveren waes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.75 punten verschil scoort Caroline smet beveren waes net iets beter dan Sowdagar Taekema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sowdagar Taekema 7.49 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sowdagar Taekema 7.49 punten in relatie tot Caroline smet beveren waes. 7.49 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sowdagar Taekema en Caroline smet beveren waes zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 28.13 punten scoort Sowdagar Taekema slechter dan Caroline smet beveren waes in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: