Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cecile Tiemessen Koolenbrander vs Robert Flietstra
Werk & Geld

Robert Flietstra 79.89 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Robert Flietstra en Cecile Tiemessen Koolenbrander. Robert Flietstra scoort 79.89 punten in relatie tot Cecile Tiemessen Koolenbrander in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 67.87 punten heeft Robert Flietstra duidelijk gewonnen van Cecile Tiemessen Koolenbrander in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Cecile Tiemessen Koolenbrander 77.82 Punten

Cecile Tiemessen Koolenbrander scoort 77.82 punten in relatie tot Robert Flietstra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Robert Flietstra 55 Punten

Robert Flietstra scoort 55 punten in relatie tot Cecile Tiemessen Koolenbrander in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.82 punten scoort Robert Flietstra slechter dan Cecile Tiemessen Koolenbrander op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Robert Flietstra 79.99 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Robert Flietstra en Cecile Tiemessen Koolenbrander. Robert Flietstra scoort 79.99 punten in relatie tot Cecile Tiemessen Koolenbrander in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 12.37 punten scoort Cecile Tiemessen Koolenbrander beter dan Robert Flietstra op Liefdes en Relatie gebied dan Robert Flietstra.
Bekijk ook de Combats tussen: