Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chritie Anne Boerdam vs Femmie Van Kampen
Werk & Geld

Femmie Van Kampen 50.41 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Femmie Van kampen 50.41 punten in relatie tot chritie Anne Boerdam. De samenwerkverhouding tussen Femmie Van kampen en chritie Anne Boerdam kan sterk zijn.

Met een verschil van 41.02 punten is chritie Anne Boerdam de ten opzicht van Femmie Van kampen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat chritie Anne Boerdam de leiding geeft over Femmie Van kampen.
Persoonlijke Vaardigheden

Chritie Anne Boerdam 5.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort chritie Anne Boerdam 5.38 punten in relatie tot Femmie Van kampen. Het aantal van 5.38 punten behoorlijk laag.

Femmie Van Kampen 27.54 Punten

Femmie Van kampen scoort 27.54 punten in relatie tot chritie Anne Boerdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.16 punten scoort chritie Anne Boerdam slechter dan Femmie Van kampen op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Femmie Van Kampen 40.65 Punten

Femmie Van kampen scoort 40.65 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot chritie Anne Boerdam. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Femmie Van kampen en chritie Anne Boerdam zijn.
Met een verschil van 22.19 punten scoort Femmie Van kampen slechter dan chritie Anne Boerdam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: