Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cindy Van Der Ent vs Marijke De Wildt
Werk & Geld

Marijke De Wildt 98.29 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marijke De Wildt en Cindy Van der ent. Binnen Werk en Geld scoort Marijke De Wildt 98.29 punten ten opzichte van Cindy Van der ent.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marijke De Wildt de leiding geeft over Cindy Van der ent. Met een verschil van 40.38 punten is Marijke De Wildt de ten opzicht van Cindy Van der ent de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cindy Van Der Ent 25.86 Punten

Cindy Van der ent scoort 25.86 punten in relatie tot Marijke De Wildt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marijke De Wildt 19.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marijke De Wildt 19.92 punten in relatie tot Cindy Van der ent. Het aantal van 19.92 punten redelijk laag.

Met 5.94 punten verschil scoort Cindy Van der ent net iets beter dan Marijke De Wildt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marijke De Wildt 18.64 Punten

De aantrekkingskracht tussen Marijke De Wildt en Cindy Van der ent zal niet heel sterk zijn. Marijke De Wildt scoort namelijk maar 18.64 punten in relatie tot Cindy Van der ent in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Cindy Van der ent met maaar 7.98 punten verschil, net gewonnnen van Marijke De Wildt.
Bekijk ook de Combats tussen: