Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Coby Van De Ploeg vs Dagmar Velmans
Werk & Geld

Dagmar Velmans 21.28 Punten

Dagmar Velmans scoort 21.28 punten in relatie tot Coby Van De ploeg in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Dagmar Velmans en Coby Van De ploeg zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.55 punten is Coby Van De ploeg de ten opzicht van Dagmar Velmans in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Dagmar Velmans de werknemer is van Coby Van De ploeg.
Persoonlijke Vaardigheden

Coby Van De Ploeg 0.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Coby Van De ploeg 0.24 punten in relatie tot Dagmar Velmans. Het aantal van 0.24 punten behoorlijk laag.

Dagmar Velmans 18.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Dagmar Velmans 18.83 punten in relatie tot Coby Van De ploeg. Het aantal van 18.83 punten redelijk laag.

Met een verschil van 18.59 punten scoort Dagmar Velmans beter dan Coby Van De ploeg in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Coby Van De ploeg.
Liefde en Relaties

Dagmar Velmans 1.33 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Dagmar Velmans 1.33 punten in relatie tot Coby Van De ploeg. 1.33 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Dagmar Velmans en Coby Van De ploeg zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 79.94 punten heeft Coby Van De ploeg met gemak gewonnen van Dagmar Velmans in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: