Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danny Gomezjurado vs Edward Venema
Werk & Geld

Edward Venema 63.81 Punten

Edward Venema scoort 63.81 punten in relatie tot Danny Gomezjurado in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Edward Venema en Danny Gomezjurado op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 59.09 punten is Edward Venema de ten opzicht van Danny Gomezjurado in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Danny Gomezjurado de werknemer is van Edward Venema.
Persoonlijke Vaardigheden

Danny Gomezjurado 8.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Danny Gomezjurado 8.25 punten in relatie tot Edward Venema. Het aantal van 8.25 punten behoorlijk laag.

Edward Venema 77.59 Punten

Edward Venema scoort 77.59 punten in relatie tot Danny Gomezjurado in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.34 punten is Edward Venema ruim de winner ten opzichte van Danny Gomezjurado in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Edward Venema 41.49 Punten

Edward Venema scoort 41.49 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Danny Gomezjurado. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Edward Venema en Danny Gomezjurado zijn.
Met een verschil van 34.03 punten is Danny Gomezjurado de ten opzicht van Edward Venema de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: