Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Edwin Van Emmerik vs Rieks Warendorp Torringa
Werk & Geld

Rieks Warendorp Torringa 23 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Rieks Warendorp Torringa en Edwin Van Emmerik zijn. Rieks Warendorp Torringa scoort namelijk 23 punten in relatie tot Edwin Van Emmerik in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Edwin Van Emmerik de leiding geeft over Rieks Warendorp Torringa. Met een verschil van 42.79 punten is Edwin Van Emmerik de ten opzicht van Rieks Warendorp Torringa de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Edwin Van Emmerik 41.65 Punten

Edwin Van Emmerik scoort 41.65 punten in relatie tot Rieks Warendorp Torringa in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rieks Warendorp Torringa 86.42 Punten

Rieks Warendorp Torringa scoort 86.42 punten in relatie tot Edwin Van Emmerik in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.77 punten is Rieks Warendorp Torringa ten opzichte van Edwin Van Emmerik de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rieks Warendorp Torringa 82.69 Punten

Binnen deze categorie scoort Rieks Warendorp Torringa 82.69 punten ten opzichte van Edwin Van Emmerik. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 30.09 punten verliest Edwin Van Emmerik van Rieks Warendorp Torringa in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: