Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eppo Groenbroek vs Jeanette Peak
Werk & Geld

Jeanette Peak 54.44 Punten

De samenwerkverhouding tussen Jeanette Peak en Eppo Groenbroek kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Jeanette Peak 54.44 punten in relatie tot Eppo Groenbroek.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jeanette Peak de leiding geeft over Eppo Groenbroek. Met een verschil van 49.08 punten is Jeanette Peak de ten opzicht van Eppo Groenbroek de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Eppo Groenbroek 72.44 Punten

Eppo Groenbroek scoort 72.44 punten in relatie tot Jeanette Peak in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jeanette Peak 4.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jeanette Peak 4.9 punten in relatie tot Eppo Groenbroek. Het aantal van 4.9 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 67.54 punten is Eppo Groenbroek ruim de winner ten opzichte van Jeanette Peak in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jeanette Peak 78.4 Punten

Jeanette Peak scoort 78.4 punten in relatie tot Eppo Groenbroek in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jeanette Peak en Eppo Groenbroek.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Eppo Groenbroek met maaar 7.38 punten verschil, net gewonnnen van Jeanette Peak.
Bekijk ook de Combats tussen: