Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Floor Hemmen vs Sigrid Van Der Sluijs
Werk & Geld

Sigrid Van Der Sluijs 14.61 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Sigrid Van der Sluijs 14.61 punten in relatie tot Floor hemmen. 14.61 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Sigrid Van der Sluijs en Floor hemmen zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 74.86 punten heeft Floor hemmen met gemak gewonnen van Sigrid Van der Sluijs op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Floor Hemmen 3.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Floor hemmen 3.71 punten in relatie tot Sigrid Van der Sluijs. Het aantal van 3.71 punten behoorlijk laag.

Sigrid Van Der Sluijs 16.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sigrid Van der Sluijs 16.46 punten in relatie tot Floor hemmen. Het aantal van 16.46 punten redelijk laag.

Met een verschil van 12.75 punten scoort Sigrid Van der Sluijs beter dan Floor hemmen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Floor hemmen.
Liefde en Relaties

Sigrid Van Der Sluijs 63.41 Punten

Sigrid Van der Sluijs scoort 63.41 punten in relatie tot Floor hemmen in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sigrid Van der Sluijs en Floor hemmen.
Met een verschil van 31.93 punten is Sigrid Van der Sluijs de ten opzicht van Floor hemmen de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: