Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Frank Vullingslensen Son En Breugel vs Wellies
Werk & Geld

Wellies 76.48 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen wellies en Frank vullingslensen Son en breugel. wellies scoort 76.48 punten in relatie tot Frank vullingslensen Son en breugel in de categorie werk en geld.

Met 0.65000000000001 punten verschil scoort wellies net iets beter dan Frank vullingslensen Son en breugel in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Frank Vullingslensen Son En Breugel 11.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Frank vullingslensen Son en breugel 11.97 punten in relatie tot wellies. Het aantal van 11.97 punten redelijk laag.

Wellies 4.2 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort wellies 4.2 punten in relatie tot Frank vullingslensen Son en breugel. Het aantal van 4.2 punten behoorlijk laag.

Met 7.77 punten verschil scoort Frank vullingslensen Son en breugel net iets beter dan wellies in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wellies 67.28 Punten

wellies scoort 67.28 punten in relatie tot Frank vullingslensen Son en breugel in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen wellies en Frank vullingslensen Son en breugel.
Met een verschil van 54.03 punten heeft Frank vullingslensen Son en breugel ruim verloren van wellies in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: