Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jannes Bosma vs Joes Boonen
Werk & Geld

Joes Boonen 28.41 Punten

Joes Boonen scoort 28.41 punten in relatie tot Jannes Bosma in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Joes Boonen en Jannes Bosma zijn.

Met een duidelijk verschil van 59.86 punten is Jannes Bosma de ten opzicht van Joes Boonen in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Joes Boonen de werknemer is van Jannes Bosma.
Persoonlijke Vaardigheden

Jannes Bosma 97.17 Punten

Jannes Bosma scoort 97.17 punten in relatie tot Joes Boonen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Joes Boonen 15.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Joes Boonen 15.35 punten in relatie tot Jannes Bosma. Het aantal van 15.35 punten redelijk laag.

Met een verschil van 81.82 punten wint Jannes Bosma met gemak van Joes Boonen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Joes Boonen 45.53 Punten

Joes Boonen scoort 45.53 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Jannes Bosma. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Joes Boonen en Jannes Bosma zijn.
Met een verschil van 33.21 punten is Joes Boonen de ten opzicht van Jannes Bosma de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: