Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jolanda Van Rijn vs Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht
Werk & Geld

Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht 5.45 Punten

In relatie tot Jolanda Van rijn scoort Marc Verwoert Hendrik ido ambacht 5.45 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 5.45 punten weinig. Financieel gezien zal Marc Verwoert Hendrik ido ambacht zich niet erg aangetrokken voelen tot Jolanda Van rijn.

In deze categorie heeft, met een verschil van 67.56 punten, Marc Verwoert Hendrik ido ambacht duidelijk verloren van Jolanda Van rijn.
Persoonlijke Vaardigheden

Jolanda Van Rijn 89.92 Punten

Jolanda Van rijn scoort 89.92 punten in relatie tot Marc Verwoert Hendrik ido ambacht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht 21.12 Punten

Marc Verwoert Hendrik ido ambacht scoort 21.12 punten in relatie tot Jolanda Van rijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 68.8 punten is Jolanda Van rijn ruim de winner ten opzichte van Marc Verwoert Hendrik ido ambacht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht 37.84 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Marc Verwoert Hendrik ido ambacht en Jolanda Van rijn. Marc Verwoert Hendrik ido ambacht scoort 37.84 punten in relatie tot Jolanda Van rijn in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 30.28 punten verliest Marc Verwoert Hendrik ido ambacht van Jolanda Van rijn in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: