Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jos Blauw vs Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers
Werk & Geld

Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers 16.31 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers 16.31 punten in relatie tot Jos Blauw. 16.31 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers en Jos Blauw zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 4.97 punten verschil scoort Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers net iets beter dan Jos Blauw in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jos Blauw 3.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jos Blauw 3.21 punten in relatie tot Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers. Het aantal van 3.21 punten behoorlijk laag.

Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers 55.14 Punten

Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers scoort 55.14 punten in relatie tot Jos Blauw in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.93 punten is Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers ruim de winner ten opzichte van Jos Blauw in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers 82.27 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers 82.27 punten ten opzichte van Jos Blauw. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 0.81999999999999 punten verschil scoort Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers net iets beter dan Jos Blauw op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: