Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Juan Victor Cruz Cuadros vs Wim Scheerder
Werk & Geld

Wim Scheerder 63.34 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Wim Scheerder en JUAN Victor cruz Cuadros op financiel gebied. Wim Scheerder scoort 63.34 punten in relatie tot JUAN Victor cruz Cuadros in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 51.97 punten is JUAN Victor cruz Cuadros ten opzichte van Wim Scheerder de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Juan Victor Cruz Cuadros 10.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort JUAN Victor cruz Cuadros 10.51 punten in relatie tot Wim Scheerder. Het aantal van 10.51 punten redelijk laag.

Wim Scheerder 0.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wim Scheerder 0.25 punten in relatie tot JUAN Victor cruz Cuadros. Het aantal van 0.25 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.26 punten scoort JUAN Victor cruz Cuadros beter dan Wim Scheerder in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Wim Scheerder.
Liefde en Relaties

Wim Scheerder 3.96 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Wim Scheerder 3.96 punten in relatie tot JUAN Victor cruz Cuadros. Het aantal van 3.96 punten is heel laag.
Met een verschil van 77.95 punten heeft Wim Scheerder duidelijk verloren van Wim Scheerder in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: