Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lucy Vugts vs Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht
Werk & Geld

Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht 34 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marc Verwoert Hendrik ido ambacht en Lucy Vugts zijn. Marc Verwoert Hendrik ido ambacht scoort 34 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Lucy Vugts.

Met een verschil van 56.33 punten is Marc Verwoert Hendrik ido ambacht ten opzichte van Lucy Vugts de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Lucy Vugts 24.63 Punten

Lucy Vugts scoort 24.63 punten in relatie tot Marc Verwoert Hendrik ido ambacht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht 74.35 Punten

Marc Verwoert Hendrik ido ambacht scoort 74.35 punten in relatie tot Lucy Vugts in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.72 punten is Marc Verwoert Hendrik ido ambacht ten opzichte van Lucy Vugts de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marc Verwoert Hendrik Ido Ambacht 89.62 Punten

Binnen deze categorie scoort Marc Verwoert Hendrik ido ambacht 89.62 punten ten opzichte van Lucy Vugts. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 44.33 punten wint Marc Verwoert Hendrik ido ambacht het van Lucy Vugts in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: