Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marijke Visser Munne vs Skye Van Gooswilligen
Werk & Geld

Skye Van Gooswilligen 67.28 Punten

skye Van gooswilligen scoort 67.28 punten in relatie tot Marijke Visser munne in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen skye Van gooswilligen en Marijke Visser munne op financiel gebied.

Met een verschil van 27.15 punten scoort skye Van gooswilligen slechter dan Marijke Visser munne op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Marijke Visser Munne 75.22 Punten

Marijke Visser munne scoort 75.22 punten in relatie tot skye Van gooswilligen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Skye Van Gooswilligen 10.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort skye Van gooswilligen 10.03 punten in relatie tot Marijke Visser munne. Het aantal van 10.03 punten redelijk laag.

Met een verschil van 65.19 punten is Marijke Visser munne ruim de winner ten opzichte van skye Van gooswilligen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Skye Van Gooswilligen 60.45 Punten

skye Van gooswilligen scoort 60.45 punten in relatie tot Marijke Visser munne in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen skye Van gooswilligen en Marijke Visser munne.
Met een verschil van 49.5 punten heeft Marijke Visser munne verloren van skye Van gooswilligen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: