Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Nancy Van Yperen vs Tessa Kattenberg
Werk & Geld

Tessa Kattenberg 2.49 Punten

In relatie tot Nancy Van Yperen scoort Tessa Kattenberg 2.49 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 2.49 punten weinig. Financieel gezien zal Tessa Kattenberg zich niet erg aangetrokken voelen tot Nancy Van Yperen.

Met een verschil van 76.07 punten heeft Tessa Kattenberg met ruim verloren van Nancy Van Yperen op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Nancy Van Yperen 10.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nancy Van Yperen 10.59 punten in relatie tot Tessa Kattenberg. Het aantal van 10.59 punten redelijk laag.

Tessa Kattenberg 13.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tessa Kattenberg 13.29 punten in relatie tot Nancy Van Yperen. Het aantal van 13.29 punten redelijk laag.

Met 2.7 punten verschil scoort Tessa Kattenberg net iets beter dan Nancy Van Yperen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tessa Kattenberg 12.66 Punten

De aantrekkingskracht tussen Tessa Kattenberg en Nancy Van Yperen zal niet heel sterk zijn. Tessa Kattenberg scoort namelijk maar 12.66 punten in relatie tot Nancy Van Yperen in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 44.25 punten wint Nancy Van Yperen het van Tessa Kattenberg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: