Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Nederland Schinnen Dijk Van Peter vs Op Tran Linh Ngoc
Werk & Geld

Op Tran Linh Ngoc 85.24 Punten

Binnen Werk en Geld scoort op Tran linh Ngoc 85.24 punten ten opzichte van Nederland Schinnen Dijk Van Peter. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen op Tran linh Ngoc en Nederland Schinnen Dijk Van Peter.

Met een verschil van 20.35 punten scoort Nederland Schinnen Dijk Van Peter slechter dan op Tran linh Ngoc op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Nederland Schinnen Dijk Van Peter 10.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nederland Schinnen Dijk Van Peter 10.71 punten in relatie tot op Tran linh Ngoc. Het aantal van 10.71 punten redelijk laag.

Op Tran Linh Ngoc 81.19 Punten

op Tran linh Ngoc scoort 81.19 punten in relatie tot Nederland Schinnen Dijk Van Peter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Op Tran Linh Ngoc 99.08 Punten

op Tran linh Ngoc scoort 99.08 punten in relatie tot Nederland Schinnen Dijk Van Peter in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Nederland Schinnen Dijk Van Peter zeer groot.
Met een verschil van 60.91 punten heeft op Tran linh Ngoc duidelijk gewonnen van Nederland Schinnen Dijk Van Peter in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: