Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Puck Noorlander vs Ricardo Van Der Pluijm
Werk & Geld

Ricardo Van Der Pluijm 51.94 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Ricardo Van der Pluijm 51.94 punten in relatie tot Puck Noorlander. De samenwerkverhouding tussen Ricardo Van der Pluijm en Puck Noorlander kan sterk zijn.

Met een verschil van 25.75 punten scoort Puck Noorlander slechter dan Ricardo Van der Pluijm op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Puck Noorlander 4.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Puck Noorlander 4.21 punten in relatie tot Ricardo Van der Pluijm. Het aantal van 4.21 punten behoorlijk laag.

Ricardo Van Der Pluijm 12.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ricardo Van der Pluijm 12.31 punten in relatie tot Puck Noorlander. Het aantal van 12.31 punten redelijk laag.

Met 8.1 punten verschil scoort Ricardo Van der Pluijm net iets beter dan Puck Noorlander in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ricardo Van Der Pluijm 97 Punten

Ricardo Van der Pluijm scoort 97 punten in relatie tot Puck Noorlander in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Puck Noorlander zeer groot.
Met een verschil van 77.99 punten heeft Ricardo Van der Pluijm met gemak gewonnen van Puck Noorlander in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: