Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Sibel Asiran vs Toon Kuijken Tiel
Werk & Geld

Toon Kuijken Tiel 50.78 Punten

De samenwerkverhouding tussen Toon Kuijken Tiel en Sibel Asiran kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Toon Kuijken Tiel 50.78 punten in relatie tot Sibel Asiran.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Toon Kuijken Tiel de leiding geeft over Sibel Asiran. Met een verschil van 48.76 punten is Toon Kuijken Tiel de ten opzicht van Sibel Asiran de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Sibel Asiran 16.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sibel Asiran 16.45 punten in relatie tot Toon Kuijken Tiel. Het aantal van 16.45 punten redelijk laag.

Toon Kuijken Tiel 1.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Toon Kuijken Tiel 1.37 punten in relatie tot Sibel Asiran. Het aantal van 1.37 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 15.08 punten scoort Sibel Asiran beter dan Toon Kuijken Tiel in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Toon Kuijken Tiel.
Liefde en Relaties

Toon Kuijken Tiel 21.92 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Toon Kuijken Tiel 21.92 punten in relatie tot Sibel Asiran. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Toon Kuijken Tiel en Sibel Asiran, maar groot is deze niet.
In deze categorie wint Sibel Asiran met een verschil van 10.36 punten van Toon Kuijken Tiel.
Bekijk ook de Combats tussen: